Álom hely – Tedd Nemzetközi Utazás Lehetséges bővítése nélkül a költségvetés

Lövés egy nemzetközi célállomás már az új trend a mi bollywoodi filmek. Ez vezetett egy csomó ember, aki ma nem elégedett a hétvégére kirándulást Goa, Kerala, vagy Mumbai. Külföldre nyaralni egy klassz dolog most. De tervez egy nemzetközi utazást, és ez is az egész család tönkreteheti a bank jelentősen.

Mondanom sem kell, ha azt tervezi, egy külföldi út, biztosan lesz néhány népszerű úti szem előtt. Van azonban néhány költségvetés-barát kirándulásokon vehet a nyaralást lényegesen kevesebb költséggel. Itt van egy lista néhány megfizethető alternatívát keres egy nemzetközi üdülési csomag segítségével, amely meg tudja tervezni két vakáció ahelyett, hogy egy családi kirándulás egy évben.

El Coleccionista de Instantes Fotografía & Video – 2011

Míg felé egy nemzetközi helyszín, repülőjegy nagyon fontos. Ez az egyik dolog, amit nem lehet elkerülni áron nehéz a zsebében. Meg mindig jobb nálunk ezeket a jegyeket előre látogatása kedvezménnyel honlapok, hogy ellenőrizze, van-e jó üzlet álló rájuk. Első oda- jegyek az egyik legjobb módja, hogy pénzt takarítanak meg, mint az egyik módja jegyek mindig elég drága.

2. Az élelmiszer-

Az Ön nemzetközi üdülési csomag jöhet a költségkereten belül, ha elkerülhető élve étel található a szállodától. Ez gyakran látható, hogy az élelmiszer a hotel által biztosított drága és íze nem olyan nagy. Meg kell találni a helyi kávézó közelében a szállodába, és megbotlik rá a helyi kedvenc.

Egy másik lehetőség, hogy mentse el a pénzt, hogy többet enni ebédre, mint vacsorák. Természetesen az ebéd egy étteremben elég olcsóbb, mint a vacsorát. Emellett figyelembe könnyű vacsora nagyon jót tesz az egészségnek is.

3. Szállítás

Míg a nemzetközi nyaralás túra, el kell kerülni a taxik és ehelyett a tömegközlekedés használatára, mivel nagyon olcsó utazni. Maximális ország a világ büszkélkedhet a jó közlekedési kapcsolat formájában Rails, metrók ​​és aluljárók. Mielőtt bármilyen a lehetőségeket, meg kell találjon a több utazás kedvezmények. Sok országban a metrók ​​és a vasúti szolgáltatások kínál különleges bérletek, mint 3 napos korlátlan utazási igazolványok, hogy megéri a költségeket.

4. Szállás

Gyakran kisebb városokban alapú ahhoz a helyhez közel, ahol fogsz felölelik több szállodák, amelyek olcsóbbak. Ön tudja menteni egy jó összeg, hogy ilyen szállást nemzetközi csomagot, ha nem bánod, a további 15 perc alatt érhető el. Azt is meg kell választani két hálószobás apartman ahelyett, két szoba. Eltekintve attól, hogy egy olcsó alternatíva, akkor kapsz sokkal adatvédelmi is.

Egy másik módja annak, hogy mentse egy lyukat a zsebedben tartózkodó Nyaralók, ha kiadások legalább néhány napig egy adott helyre. Ők sokkal kényelmesebb, és csökkenteni fogja a költségeket, hogy nagy mértékben.

5. Alternatívák

Más, mint a felsorolt ​​fent említett tényezők, akkor lehet menni néhány alternatíva is. Ön tudja menteni egy csomó pénzt, ha könyvet egy nemzetközi csomag, amely magában foglalja mind a szállodák és járatok. Látogatás egy sor holtszezon van másik út, hogy csökkentse az utazás költségeit. Továbbá van néhány utazási oldalakat, hogy rögzítse a rátákat a napot és az órát a hét helyet a foglalás. Mert egyre jobb üzlet, akkor próbáljon meg néhány különböző kombinációi.

Utazás tengerentúlon egy álom szinte mindenki. Van azonban több helyen, közel szülőhazájában, amelyek érdekesek is. Utazás kisebb zsúfolt helyeken mindig jó megoldás több szempontból is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation