Első alkalommal cirkáló Carnival Spirit

A Carnival Cruise Line egy csodálatos flotta luxus tengerjáró utak, hogy igényt kielégít minden típusú cirkáló. Családok, párok, baráti társaságok minden korosztály készülnek üdvözöljük a fedélzeten hajóikat, és a szórakoztató kiszolgálta minden.

A Carnival flotta jelenleg tartalmaz 22 hajó, amelyek megtalálhatók világszerte és legnépszerűbb a Karib-térségben. Néhány hajó nevét tartalmazza a legenda, a győzelem, a dicsőség, a büszkeség, a sors, az álom és a paradicsom.

Farsang végre annak beköltözik ausztrál vizeken, amely rövid utak, a keleti partján, Ausztrália, hanem a gyönyörű dél-csendes-óceáni szigeteken.

Jelenleg csak a Carnival Spirit eltér Sydney Ausztrália és ez a hajó volt szerencsém elég megtapasztalni. A Carnival Legend hamarosan érkezik Ausztráliába röviddel.

_dChris – 2014

Jelenleg 10 szintje a Carnival Spirit amely számos étterem, day spa, edzőterem, 2 fő uszómedencék és felnőttek egyetlen terület, amely magában foglalja a medence és jakuzzi is.

Az egész hajó ünnepi díszben csodálatos műalkotások, struktúrák és festmények különösen a Grand Atrium amely egy többszintű festmény, amely mintegy 6 emelet magas.

Mi teszi ezt a Carnival Spirit áll ki és teszi a fellebbezést mind a gyerekek és a fiatal a szíve a 50 láb csúszda úgynevezett Zöld Thunder. Ez található a fedélzeten 10 és visszaszámol-re 3. A csúszdás olyan gyorsan nem tudtam még mondani, ha a platform leesett vagy húzta vissza, vagy mi.

Az étterem a fedélzeten mind fizetett belül a körutazás jegy ára minden, kivéve a steak house nevű étteremben Nouveau. Az ára 35 $ fejenként itt enni, és nagyon is megéri az árát, amit kap 3 alkalommal a legjobb minőségű húsok. Győződjön meg róla, hogy járni éhes ezek az ételek hatalmas.

A fő étterem is 3 kurzusok és étkezési szolgáltatást, és csak az összes a várakozás személyzet extrovertált, szórakoztató és egy kicsit őrült mind a nevét móka. Vacsora után többnyire szolgált előfordulhat, hogy egy dalt, és / vagy a tánc a várakozás személyzet, amely segít emelje a hangulatot az esti szórakozás alkalommal.

Vannak még sok bár találtak a hajó körül, amely tartalmaz egy karaoke bár, pool bár, kaszinó, Shanghai bár, a nagy pitvar és a pincérek járkálni a fedélzetet, közvetlenül a megrendeléseket.

Végül a szórakoztató fedélzetén is érdemes megnézni, amelyek többsége végre a fáraó palota, amely megtalálható a fedélzeten a 2., 3. és 4. Itt kap, hogy a varázslók, hipnotizőr, táncosok, big band koncertek és így tovább.

Közvetlenül alatta a palota Punch-bélés Comedy Club, ahol 4-5 képregények végre a legtöbb amely magában foglalja egy felnőtt csak show.

Mindent összevetve a Carnival Spirit váltotta be a hozzá hírnevét, és teszi az utazást, mint kényelmes és szórakoztató, mint lehetséges. Azt határozottan foglaljon a Carnival újra és nagyon ajánlom minden első alkalommal cirkáló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation