Miért válasszon Cruise a következő ünnep

Cirkáló egy ünnep típus, amely gyors ütemben válik a legnépszerűbb lehetőség az utazók. Láttuk jelentős számának növekedése a tengerjáró hajók különösen flották, valamint az új cégek, amelyek nyúló új úti cél.

Rengeteg közül lehet választani közülük némelyik Karnevál, Royal Caribbean, a P & O, hercegnő, Costa és sok más. Néhány cirkáló választani az azonos Cruise Line, újra és újra, míg mások inkább próbálja ki az új hajók és új társaságok.

De miért van az egyre oly népszerű? Sokan vannak előnyei a cirkáló, amely felvázolom ezt a cikket.

1. Csak akkor kell csomagolni, és csomagold egyszer. A legtöbb sétahajózás lesz látogató sok port, így kap utazni, hogy sok helyszínen, anélkül, hogy a csomagolás és csomagold minden alkalommal.

Ha úgy döntesz, hogy utazni a hagyományos módon, azaz közlekedő egyes célpontok akkor elveszíti fél nap minden egyes alkalommal, amikor távozott a következő úticél. A hajókázás, hogy nem szükséges.

2. Minden élelmiszer gondoskodjanak. Ez magában foglalja a fő étkezések naponta háromszor, plusz snack és egyéb élelmiszer-szolgáltatások a vállalatok többsége vendéglátás neked a nap 24 órájában.

Keith Parker – 2006

3. Kids Club. Van egy ok, hogy sok család élvezheti foglalás sétahajózás és hogy azért van, mert a fantasztikus gyerek klub programok a hajón, hogy a felnőttek is lehull a gyerekeket, és egy kis időt a kikapcsolódásra magukat, és a gyerekek is jól érzik magukat és szórakoztatják magukat.

4. szórakoztató programok állnak rendelkezésre. Rengeteg olyan zenei műsorok, vígjátékok cselekmények, táncok, bingo és egyéb játékok minden rendelkezésre, hogy soha nem fog unatkozni. Mindig van valami folyik a hajó körül, és előírja széles közönséget.

Ott általában humoristák, hipnózis, bűvészek, táncosok, énekesek, zenekarok és más furcsa és csodálatos cselekmények, amelyek a körutazás móka.

5. Ez teszi a jó alternatíva azoknak, akik gyűlölnek repül. Tengerjáró hajók viszonylag állandó, és hogy azok, akik utálják a repülő lehetőséget, hogy fejét a tengerentúlon nélkül idézik fel minden félelem vagy nem szeret.

Bár nem mindenki szereti a nyílt óceán fölött 80% -a, akik nem foglalnak egy tengerjáró fog foglalni egy másik, legalább még egyszer az élete során.

Utazás repülővel, közúti vagy tengerre mindegyikének megvan a saját sorozata előnyei és tényleg jön le, hogy mit szeretne csinálni, és hol szeretne látni.

ZZ Bottom – 2015

Amennyire ár-érték arány megy, és a folyamatos szórakozást, az élelmiszer-mérővel és több fedélzetén viszonylag könnyű belátni, hogy miért olyan sokan szeretik a cruise, hogy legszívesebben utazás.

Keres valami újat, izgalmas és kalandos?

Nothing But Kaland segítségével nálunk utazás, utazó túrák, biztosítási és még sok más. Foglaljon Travel itt találja meg vakációját megoldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation