Végső uticélt először vissza-konzervgyár

Az emberek a világ minden tájáról vannak körbevéve hisz rengeteg utazás mítoszok. Nem csoda, hogy tartja őket távol kilépve a komfort zónában. Ezek közül a mítoszok, az egyik az egyik legnépszerűbb az, hogy nem utazhat a saját. A mítosz alapja az a meggyőződés, hogy nem éri meg, vagy azért, mert a világ csak nem biztonságos.

Ugyanakkor kevés ezek az emberek tudják, hogy van egy Élmények világa készen áll, hogy fogadja a látogatókat. A legjobb módja annak, hogy vizsgálja meg őket az, hogy csomag csak a lényeget, és meghatározott, mint a hátizsákos. Így akár utazik egyedül, vagy egy társ, itt van néhány a legjobb utazási célpontok az első hátizsákkal kaland!

Port of San Diego – 2010

A végső hely hátizsákkal minden bizonnyal Mexikóban. Ez egyedülálló, kalandos, izgalmas, és még sok más. Bár sokan úgy vélik, Mexikóban, hogy egy veszélyes hely, akkor adunk Önnek minden oka, hogy ez az első hátizsákkal úti cél. Kezdjük azzal, hogy az ország nyeri a szíve, amiért a költségvetés barátságos turisztikai kapuja. Az ízletes, mégis gazdaságos eledel egy plusz hátizsákos. A szálloda Mexikóban is sok, és azt találni valamit, hogy a lakosztály a költségvetést. Bár utazik az országban költséges lehet, vannak okos módon hátizsákos kerülhessen a költségeket. Autóstoppal egy csodálatos módja a szerzés körül, és akkor van esélye, hogy megtapasztalják annyira az út mentén. Mikor jön a kalandok, a látványos strandok az ország minden hátizsákos álma. Az egyik legnépszerűbb az egyik idilli Isla Holbox. Búvárkodás, szörf, boogie board és sok más kalandok lehet a legjobban élveztem a mágikus Mexikóban. Backpackers is szeretik felfedezni a történelem és a kultúra egyedülálló az országban.

2. Ausztrália

Fiatalos utazók gyakran aggódni a kihívásokkal nézhet szembe, mert a lét egy első alkalom hátizsákos. Hogy bölcs döntéseket is kell és Ausztráliában minden bizonnyal közéjük! Nem lenne sok útvonal, hogy a hátizsákkal és lehet, hogy a végén, hogy túlterheltek. Van azonban néhány városban lennél túl sajnálom kihagyni. Élvezze a varázslatos strandok Sydney és a csodálatos környezet. Ha akarsz valamit, különböző, irány Melbourne-ben. Soha nem fogsz egyedül ebben a vibráló város nyüzsgő városi élet és a bírságot különböző strandok. A szőlőültetvények Adelaide adna neked egy csodálatos esélyt hátizsákkal. A bor az ország fővárosa lenne öröm van egy nagy üzlet!

Fremantle, Darwin és a Airlie Beach néhány másik lenyűgöző hátizsákkal célpontok Ausztráliában.

Daxis – 2015

Ahol nem megy hátizsákkal Vietnamban? Ez lesz az a kérdés köröznek a fejedben, mint az első alkalommal hátizsákos. Mikor jön a célpontok Délkelet-Ázsiában, Vietnam a legjobb választás tudna tenni. Végtelen hosszú nyári napokon, és végtelen kalandok, akkor mindig a végén valami hiányzik az országban. Akár úgy, hogy vizsgálja meg, hogy egyedül, vagy egy csoport hátizsákos, akkor beleszeret Vietnamban. Ez mindig egy bölcs döntés kezdeni a főváros felfedezéséhez. Miért nem fejét a Hanoi, hogy élvezze a műemlékek, múzeumok, kávéházak és a piacok a város?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation