Történelmi Kert Firenzében

Amikor arról beszélünk, kertek Firenzében ezt a szót mást jelent, mint a standard fogalmát kertben. Hasonlóan sok más helyen Firenzében is történeti kertek igazi műalkotások, a kézműves és a munka igazi művész a múlt és a gondozás és a ráfordított sokan mások, akik lehetővé tették, ezek a történeti kertek, hogy ilyen szép a mai napig.

Sok történelmi kertek Firenze, hogy megérdemlik, hogy látogatják a turisták, mint a műemlékek és a legfontosabb munkálatok a városban: köztük állni olyanok, akik úgy kell tekinteni, mint helyeit egyedülálló szépségét, mint a Boboli Gardens, amely eredetileg is a kertjében a lakóhelye a Medici család.

Joe Ross – 2008

A Boboli Gardens egyik legszélesebb történelmi olasz kertek, ez húzódik a Pitti-palota (lakóhelye a Medici) és a Belvedere vár: a Boboli kert egy gyűjtemény növények és virágok váltakozó szobrok és építészeti struktúrák nagy vizuális hatás, a fenséges reneszánsz idejéről.

Egy másik példa a történeti kertek nagy szint a Bardini Kertre kiterjeszti a hegyekben Dél-Firenzében és azonos alakú határt Villa Bardini, erről a helyről élvezheti a fantasztikus kilátás nyílik a városra. Ez a kert együtt Villa látogatható köszönhetően az adományt a város híres régészeti Stefano Bardini.

Florence egy történelmi város, amely főleg a régi része igen korlátozott, séta az utcákon által határolt magas történelmi épületek. Lehetetlen úgy gondolja, a hiányosságok e falak tudta leplezni nagy kerttel és nagy zöld területek, amelyek gyakran még ők tartoznak az örökösök a nemes firenzei család.

Közülük a legnagyobb privát kert van a kertjében Gherardesca, amely indul a Piazza Donatello és egy nagyszerű példája az építészet. Eredetileg a híres építész Giuseppe Poggi, nagy alkotója fontos művek a tizenkilencedik századi Firenze, köztük a híres Piazzale Michelangelo.

A fenti történeti kertek Firenzében hosszú és áll helyeken, hogy tegye meg a hely nevét, a helyszín a város, mint például a kertben a Borgo Allegri vagy fontos firenzei családok, mint a Corsini Kert, található a történelmi területen a gyep szomszédos a híres Palazzo Corsini.

Joe Ross – 2008

Egy másik tekintélyes kert belül a régi falak, a város a kert a Torrigiani család: ez a park a klasszikus, romantikus stílusú tartja a belső helyiségek nagy művészi és történelmi értéke, mint például a torony, a barlang Merlin és a gimnáziumot.

Susanna él és dolgozik Firenzében, ő tudja, hogy vezessen benneteket túrák Firenze legszebb és legfontosabb városa. Susanna is tudja, a történeti kertek Firenze, ahol élvezheti a természet és a munkálatok a dekoráció bemutatni ezeket a fantasztikus helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Post Navigation